Primăria Bărbăteşti, pregătită pentru iarnă

Primăria Bărbăteşti este pregătită pentru iarnă. După ce au asigurat stocul cu material antiderapant, autorităţile locale au contractat o persoană fizică autorizată, care deţine utilaje pentru deszăpezire. Primarul Adrian Mangu spune că, în această iarnă, acţiunea de deszăpezire se va face cu fonduri puţine.

Iarna nu va lua prin surprindere autorităţile locale de la Bărbăteşti. Primăria a asigurat deja stocul cu material antiderapant. „În fiecare an aprovizionăm un pic mai mult în iarnă cu material antiderapant pentru că nu ştim exact ce va fi şi este foarte neplăcut să spui în toiul iernii că ai rămas fără material. Mai avem nisip încă de iarna trecută şi sperăm să asigurăm deszăpezirea în toată localitatea, cel puţin la fel de bine ca anul trecut”, a declarat Adrian Mangu, primarul comunei Bărbăteşti.
Autorităţile locale au încheiat deja un contract pentru deszăpezire cu o persoană fizică autorizată, care deţine utilajele necesare. Primarul Adrian Mangu spune că, în această iarnă, acţiunea de deszăpezire se va face cu fonduri puţine. „Suntem pregătiţi de iarnă, pentru deszăpezire am încheiat un contract cu o persoană fizică autorizată, care are un tractor cu lamă. Cu siguranţă vom fi primăria din judeţul Gorj care va plăti cel mai puţin pentru deszăpezire. Vom plăti la ora de funcţionare, nu vom plăti staţionarea tractorului, ci doar ora de muncă propriu zisă”, a precizat Adrian Mangu, primarul comunei Bărbăteşti.

Vizualizări: 394

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: