Primăria Bîlteni a înfiinţat Serviciul Public

Administraţia publică locală din Bîlteni a înfiinţat recent un Serviciu Public. Acesta se va ocupa de sistemul de alimentare cu apă la nivel de comună şi de salubrizarea comunei, dar va mai avea şi alte atribuţii. Pentru ca acest nou serviciu să poată funcţiona, primăria Bîlteni face angajări, trei posturi fiind scoase la concurs în această perioadă.

Primăria Bîlteni organizează concurs luna aceasta pentru a selecta personalul necesar pentru punerea în funcţiune a Serviciului Public de pe lângă unitatea administrativ teritorială. Este vorba de un post de şef serviciu, unul de casier şi un altul de contabil. „Am înfiinţat Serviciul Public recent. Se va ocupa de alimentarea cu apă, salubritate şi alte lucrări de care are nevoie primăria”, a declarat Gheorghe Păsărin, primarul comunei Bâlteni.

Concursul este unul de recrutare, iar posturile sunt pentru perioadă nedeterminată. Pentru funcţia de şef serviciu se cer studii medii şi vechime de minimum 3 ani, la postul de contabil studii superioare economice şi vechime de minimum 5 ani, iar la postul de casier se cer studii medii şi o vechime de cel puţin un an. Termenul limită de depunere al dosarelor este 14 aprilie. Proba scrisă va avea loc în 28 aprilie iar interviul în 29 aprilie.

Rămâne de văzut cine se va înscrie la acest concurs mai ales că primăria a fost implicată recent într-un scandal legat de un raportul ANAF, prin care s-au imputat angajaţilor primăriei Bîlteni sume cuprinse între 4.000 şi 30.000 de lei pentru că au semnat recepţii ale unor lucrări neefectuate.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: