Primăria Borăscu a rămas cu jumătate din personal

Primăria Borăscu ar trebui să funcționeze cu 23 de angajați conform organigramei aprobate în urmă cu câțiva de Guvernul Boc. Nu se întâmplă însă acest lucru, pentru că posturile sunt blocate și oricum edilul nu și-ar permite să asigure salarii la atâția angajați. În acest moment la Primăria Borăscu sunt 12 funcționari, dar ar mai fi nevoie de câțiva specialiști.

Primarul din comuna Borăscu se plânge de faptul că activitatea primăriei se desfășoară cu dificultate din cauza numărului redus de angajați. Conform organigramei aprobate de Guvernul Boc, ar trebui să aibă 23 de funcționari, însă în acest moment la primărie sunt numai 12 salariați care trebuie să facă și munca celor care ar trebui angajați pe restul posturilor care sunt blocate. 

Primarul Constantin Țucu susține că oricum nu ar putea asigura salariile la atâția angajați, dar ar mai avea nevoie de câțiva specialiști. „Ar mai trebui să angajez un consilier pentru accesarea fondurilor europene și pentru proiecte și pe cineva pentru audit. M-am gândit să fac acest lucru prin Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Salubris Turceni Sud, asociație la care au aderat mai multe localități. Legea îmi permite să fac acest lucru”, a declarat Ţucu.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: