Primăria Câlnic, pregătită pentru iarnă

Primăria Câlnic este pregătită pentru a face faţă sezonului rece. Utilajele, carburanţii, dar şi materialele antiderapante sunt gata a fi folosite în cazul în care zăpada se va aşterne pe drumurile din comună. Potrivit autorităţilor locale, la fiecare pantă va fi depozitat material antiderapant pentru a se putea interveni rapid, dacă va ninge abundent.

Autorităţile locale de la Câlnic dau asigurări că localnicii nu vor avea de suferit, în această iarnă, din cauza zăpezii. După ce a asigurat stocul de material antiderapant, primăria a contractat o firmă specializată care dispune de utilaje pentru deszăpezire. „Am refăcut stocul cu material antiderapant, iar în perioada imediat următoare vom depozita cantităţi însemnate de nisip şi sare, la fiecare pantă din comună. Nu vrem ca circulaţia pe drumurile săteşti şi comunale să fie îngreunată în cazul în care va ninge abundent”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic.
Autorităţile locale au contractat deja o firmă pentru deszăpezire, acţiunea urmând a fi făcută cu costuri minime. „Am încheiat un contract pentru deszăpezire cu o firmă specializată. Vom plăti la ora de funcţionare, nu vom plăti staţionarea utilajelor, ci doar ora de muncă propriu zisă. Este un avantaj pentru primărie întrucât deszăpezirea se va face cu costuri minime, nu vom plăti nimic pentru zilele în care nu va ninge”, a precizat Dumitru Vulpe.

Vizualizări: 372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: