Primăria Căpreni va fi reabilitată

Actuala primărie din Căpreni va fi o amintire atât pentru cetățeni, cât și pentru autoritățile locale și funcționarii publici. Edilul a luat decizia să reabiliteze în totalitate sediul administrației publice locale, dar asta după ce finalizează investițiile în derulare. Primăria va fi reabilitată cu bani de la bugetul local și se va realiza după proiectul realizat de un arhitect din Târgu-Jiu.

Primăria din Căpreni va fi una ultra modernă, iar locul pomilor fructiferi și a viței de vie din curte va fi luat de un parc. Emil Cătănoiu a luat această decizie pentru că, din cauza trecerii timpului, sediul primăriei a început să se deterioreze. Edilul a prins acest proiect pe lista de investiții din acest an. Reabilitarea primăriei și amenajarea curții vor costa aproximativ trei miliarde de lei vechi. Lucrările vor fi executate după un proiect realizat de un arhitect, iar banii sunt din bugetul local. Pentru a face economii, primarul din Căpreni lucrează la reabilitarea birourilor cu cetățenii care primesc ajutor social și care trebuie să-și facă orele de muncă în folosul comunității. „Reabilitarea primăriei este pe lista de investiții în așteptare din acest an. Imediat ce terminăm lucrările la Centrul de Sănătate demarăm lucrările la primărie. O să fie o reabilitare capitală, inclusiv curtea va fi reamenajată. Clădirea va arăta foarte bine, proiectul a fost făcut de un arhitect. Investiția se ridică la aproximativ 3 miliarde de lei vechi. Lucrăm deja cu cei de la 416 și încă un angajat pentru reabilitarea birourilor și a interiorului, ca treaba să meargă mai repede și să nu dăm peste cap activitatea”, a precizat Emil Cătănoiu.

primaria_capreni_noua

Speriat de arierate

Edilul din Căpreni ar fi demarat de mult lucrările de modernizare numai că este speriat de arierate și se teme ca nu cumva să ajungă în situația în care primăria ar putea intra în insolvență. De aceea a amânat puțin această investiție, pentru a le finaliza pe cele începute. „Puteam să ne apucăm de lucrări, dar acum știți cum este cu arieratele, iar frica ne omoară. Nu ne mai putem permite să începem multe lucrări și să nu avem bani să le achităm. Așteptăm să terminăm ceva și apoi încep altă investiție”, susține primarul Cătănoiu.

Vizualizări: 197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: