Primăria Logreşti asfaltează drumul spre mânăstire

Toate drumurile greu accesibile din comuna gorjeană Logreşti vor fi pietruite până la începutul iernii. Locuitorii din zonele îndepărtate ale localităţii nu pot decât să se bucure că scapă de noroiul pe care îl aveau de străbătut la fiecare ploaie mai puternică. Şi dumul spre Mănăstirea Logreşti a intrat în reabilitare şi va fi finalizat cu banii primiţi la rectificare.

Aproximativ 70 de maşini de piatră au fost achiziționate cu bani de la bugetul local pentru pietruirea drumurilor de pe dealurile din comună. Valoarea totată a investiţiei este de aproximativ 1.000.000 de lei.

Aceasta a fost singura soluţie pentru familiile care stau în zone greu accesibile. "Suntem în etapa de pietruire şi sperăm să terminăm până la iarnă. Nu am avut altă soluţie aici, pentru că în mod sigur aceste drumuri nu vor fi niciodată asfaltate din cauza reliefului. Este vorba de drumurile de pe dealuri şi avem destul de multe. Chiar dacă sunt 2-3 familii deservite de câte un drum, sunt cetăţeni ai comunei şi au aceleaşi drepturi ca și ceilalţi", a precizat primarul din Logreşti.

Veşti bune sunt şi pentru enoriaşii care merg la Mănăstirea Logreşti. Pe drumul care duce la lăcaşul de cult a început asfaltarea şi, cu banii primiţi la rectificare, cel mai probabil se termină lucrarea în cel mai scurt timp. "Drumul are o lungime de 1700 de metri şi deja 1.000 de metri am asfaltat. Întreaga investiţie este de 7.700.000 de lei. Cu banii de la rectificare terminăm lucrările. Şi investiţia asta e cu bani de la bugetul local", a precizat Ion Băluţă.

Primăria din Logreşti a primit la rectificare 291.000 lei.

Vizualizări: 1,149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: