Primăria Rovinari angajează profesori

Primăria Orașului Rovinari angajează trei profesori şi un expert pe perioada implementării proiectului „Pro Educație”, finanțat din fonduri europene nerambursabile. Este vorba de un post de expert grup ţintă şi de 3 posturi de profesor de limbă română, străină şi matematică.

Pentru postul de expert grup ţintă pot candida absolveţi cu studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat care au o experiență generală în muncă de 3 ani. Mai mult decât atât, aceştia trebuie să facă dovada unei experiențe specifice de un an în recrutare sau în domenii precum sociologie, psihologie, comunicare, dezvoltare comunitară, administrație publică. 

Pentru cele trei posturi de profesor de limba română, limbă străină şi matematică din învăţământul gimnazial este nevoie de studii superioare de scurtă durată, o experiență generală în muncă de 5 ani şi experiență specifică de predare în învățământul gimnazial de 2 ani.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 17 februarie. Proba scrisă va fi în data de 26 februarie, iar interviul este programat pentru 2 martie.

Vizualizări: 3,209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: