Primăria scoate la licitaţie un teren în Complexul Sportiv Municipal

Primăria Târgu Jiu a anunţat că va scoate la licitaţie, în vederea concesionării, un teren aflat în incinta Complexului Sportiv Municipal pentru a se amenaja acolo un mini-teren de fotbal. Terenul este unul foarte mic, în spatele tribunelor terenului sintetic, fiind practic un teren plin de bălării de care lucrătorii primăriei încearcă să-l îngrijească pe perioada verii.

Primăria Târgu Jiu a anunţat că va scoate la licitație, în vederea concesionării, un teren de lângă Stadionul Municipal, în spatele terenului trei de antrenamente din Complexul Sportiv Municipal.

Terenul este unul foarte mic şi ar putea fi amenajat foarte uşor ca teren cu iarbă chiar de către primărie sau ar putea fi folosit pentru amenajarea unor vestiare, având în vedere că acestea lipsesc pentru cele două terenuri de antrenamente.

Primarul Marcel Romanescu a spus însă că a primit solicitări din partea cluburilor private de sport din oraș pentru a concesiona acea suprafaţă. ”Există o suprafaţă de teren care nu e folosită de nimeni. Am avut solicitări de la cluburile private care activează în Târgu Jiu să scoatem la licitaţie terenul cu o astfel de destinaţie. Cei care îşi doresc pot să vină la licitaţie dar, doar pentru realizarea unei baze sportive, adică un teren de mici dimensiuni. ... Eu sunt şi primarul a 5-6 întreprinzători care astăzi au școli de fotbal în Târgu Jiu. Nu mi se pare normal ca să mă uit doar spre municipalitate. Noi avem trei terenuri funcţionale, unul de joc şi încă două de antrenament. E normal că în urma licitaţiei asta am făcut, nu încredințăm direct nimic, scoatem o suprafață de teren pe care am dezmembrat-o la licitație publică. Mă aștept să vină 20 de ofertanți. Iar acolo este clar trecut şi în Hotărârea de Consiliu Local şi va fi trecut şi în Caietul de sarcini, cel care îşi va adjudeca în urma licitaţiei acea suprafaţă de teren nu poate face altceva decât bază sportivă”, a spus miercuri primarul Romanescu.

În acest moment, singurul club care, probabil, şi-ar putea permite să concesioneze un teren în baza sportivă, în urma unei licitaţii, ar fi clubul lui Nicolae Sarcină, ACS Viitorul Târgu Jiu, celelalte micuţe şcoli de fotbal locale, care au câte 2-3 grupe de copii, neavând forţa financiară de a licita pentru un astfel de teren.

Galerie foto



Vizualizări: 1,280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: