Primăria Târgu-Jiu, acuzată de aranjarea unei licitaţii

Licitaţie cel puţin ciudată organizată de Primăria Târgu Jiu! Modalitatea de atribuire a serviciilor de oferire a hranei calde pentru asistaţii de la cantina de ajutor social a adus nemulţumiri în rândul participanţilor la licitaţie. Unul dintre ofertanţi, administratorul societăţii care a deţinut timp de 3 ani contractul respectiv, nu înţelege cum este posibil ca licitaţia să fie câştigată de firma care a oferit preţurile cele mai mari.

Grigore Jianu, directorul Administraţiei Publice Locale, în loc să ofere un răspuns la această situaţie, a fugit de răspundere. Contactat telefonic a refuzat să răspundă, transmiţând presei un răspuns scris prin intermediul, purtătorului de cuvânt în zilele următoare. A reuşit astfel să scape de întrebările incomode ale ziariştilor. Administratorul firmei care a pierdut licitaţia a făcut contestaţie şi acum aşteaptă rezultatul.

„Licitaţia a fost aranjată“

La licitaţia pentru hrana caldă care se oferă asistaţilor de la cantina de ajutor social au participat trei firme. Au apărut însă nemulţumiri deoarece firma care a avut oferta cu cele mai mici preţuri nu a câştigat. Licitaţia a fost câştigată de o firmă care a avut preţuri mai mari, motiv pentru care a apărut suspiciunea că licitaţia a fost aranjată. „Aia nu a fost licitaţie a fost o întrunire unde cărţile erau deja făcute. Nu e posibil ca o firmă care a oferit preţuri mai mari sa câştige, iar eu care am avut cele mai mici preţuri să pierd, deşi în caietul de sarcini este specificat faptul că oferta cea mai avantajoasă este luată în calcul“, a declarat Cristi Şerban, administratorul firmei care a pierdut licitaţia.

Cristi Şerban este administratorul firmei care a asigurat hrana la cantina de ajutor social timp de 3 ani, iar acum a pierdut contractul,  deşi spune că a oferit cele mai mici preţuri. În mod ciudat primăria a declarat câştigătoare firma care a oferit preţuri mai mari. Motivul invocat de autorităţile locale, pe timp de criză, pentru acest lucru sunt preţurile nejustificat de mici.

Vizualizări: 395

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: