Şi-au dat liber! Află de aici ce au făcut politicienii Gorjului de Rusalii

Cine credea că cei din fruntea Gorjului nu muncesc s-au înşelat! Munca pare să fi pus stăpânire pe şefii judeţului chiar şi atunci când sunt liberi. Majoritatea au fost la serviciu măcar în prima parte a zilei. Printre primari cel mai harnic pare să fie şeful din Negomir, care a fixat o şedinţă de Consiliu chiar de Rusalii.

Camelia SUCIU

Edilii locali au muncit în prima parte a zilei de Rusalii, iar după amiaza au profitat de timpul liber pentru a se odihni sau pentru a merge la cumpărături.

Primarul Florin Cârciumaru, viceprimarul Ioan Roman Bărbuţi împreună cu Alexandru Zaharia, directorul Direcţiei de Servicii Comunale au supravegheat activitatea de curăţire a zonei centrale a oraşului încă de la primele ore ale dimineţii.

Călinoiu s-a întâlnit cu italienii

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean, s-a aflat la birou în prima parte a zilei de ieri. Primul punct de pe agenda de lucru a lui Călinoiu a fost întâlnirea cu cei doi consilieri locali de la Primăria Noci din Italia, veniţi la Târgu Jiu în cadrul proiectului Comenius. Aceştia au hotărât să continue colaborarea cu judeţul nostru şi chiar să organizeze schimburi culturale, gastronomice şi turistice.

Greblă a avut audienţe

Tot la birou au putut fi găsiţi şi senatorii Vasile Popeangă şi Toni Mihail Greblă. “În prima parte a zilei am avut aproximativ 10 audienţe. După-amiază voi pleca la Bucureşti pentru că următoarele două săptămâni vor fi foarte pline având în vedere intenţiile Guvernului”, a declarat Toni Mihail Greblă, senator PSD.

Subprefectul Gorun a rămas în sânul familiei

Edilii locali şi-au petrecut după-amiaza de ieri împreună cu familiile, profitând de timpul liber pentru a se odihni şi a face cumpărături. “După un weekend aglomerat, această zi liberă prinde foarte bine pentru a mă odihni. Îmi voi petrece timpul, în sfârşit, cu familia şi vom putea merge împreună la cumpărături”, a declarat Horaţiu Gorun, subprefectul judeţului Gorj. Viceprimarul Ioan Roman Bărbuţi consideră că după o săptămână grea prinde bine puţină odihnă. “Ca de obicei, după sărbători sau evenimente importante pentru comunitate, dimineaţa muncim, iar după-amiaza încercăm să ne odihnim. A fost o săptămână grea care s-a încheiat cu bine”, a declarat Ioan Roman Bărbuţi.

Şedinţă de consiliu local la Negomir

Primarii gorjeni se pare că sunt foarte conştiincioşi în munca pe care o depun astfel că ziua de ieri a trecut aproape neobservată, ca o zi de muncă obişnuită dacă nu mai rău. Edilii au omis în cele mai multe cazuri că sunt bugetari şi au muncit în loc să se bucure de ziua lor liberă. „Noi am fost la muncă că azi avem şedinţă de consiliu local şi trebuia să punem la punct nişte situaţii. Avem multe pe cap ca să ne mai luăm şi liber. Am fost şi eu, şi vicele şi secretarul şi toţi în primărie să rezolvăm situaţiile care mai sunt de făcut plus că avem şi treaba asta cu recensământul agricol. Nu s-a ştiut de liber la noi”, a declarat Ion Gruescu, primarul comunei Negomir.

Ciocea şi-a petrecut ziua la radio

Munca a pus stăpânire şi pe comuna Bustuchin, unde primarul a declarat că nici nu încape vorbă de liber. „De dimineaţă am fost prin sat să vedem că am avut nişte situaţii neplăcute din cauza ploilor cu nişte poduri şi podeţe şi a trebuit să rezolvăm problema”, a declarat Ion Ciocea, primarul din Bustuchin. Ieri după amiaza, primarul din Bustuchin a fost prezent în cadrul unui post de radio local tot pentru a discuta de problemele comunei după care s-a retras în sânul familiei. „Am fost invitat la un post de radio unde am dezbătut probleme actuale după care am mers acasă, la familie că îmi ajunge că şi duminică am fost plecat de acasă”, a precizat Ion Ciocea.

Buzianu: „Care au bani merg pe la Paris“

Au fost totuşi şi primari care s-au supus majorităţii şi s-au bucurat din plin de o zi liberă alături de ceilalţi bugetari. Aceştia au sărbătorit Rusaliile tot în sânul familiei însă cu regretul că nu au avut parte de o vacanţă mai îndepărtată. „Ce să facem, eu am petrecut acasă cu familia, care au bani merg pe la Paris, care nu acasă, fiecare după posibilităţi. Sunt liber şi îmi petrec timpul cu familia că îmi ajunge cât stau şi plecat şi în plus e sărbătoare”, a precizat Costel Buzianu, primarul oraşului Tismana.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: