Primăria Târgu Jiu închide târgul de păsări. update: Caragea cere audit

Comercianții de păsări din Târgul Litovoi au fost anunțat duminică de faptul că târgul se închide, astfel că joi pot merge în Piața de Gros de la Preajba. Primăria invocă faptul că târgul este amplasat pe un teren care nu îi aparține. Târgul de păsări în care au fost făcute investiții din bani publici este funcțional de ani buni, dar abia săptămâna trecută s-a aflat că nu este autorizat sanitar-veterinar, după dezvăluirile făcute de candidatul independent la Primăria Târgu Jiu, Viorel Caragea.

Nici Piața de Gros nu este autorizată, dar aici măcar au fost depuse documentațiile necesare, după ce Caragea a demascat lipsa autorizațiilor. Caragea a cerut să afle și dacă cimitirul și adăpostul de câini au autorizații.

update: Viorel Caragea a mers duminică în târgul de păsări, unde a constatat că Edilidata taxează în continuare accesul, deși a recunoscut că acesta nu este amenajat pe terenul primăriei. "Ce este asta, taxă de protecție? Cumva a ajuns primăria Târgu Jiu să funcționeze precum clanurile interlope??? Solicit tuturor instituțiilor abilitate să cerceteze ce se întâmplă cu exactitate, pentru că miroase a lucruri penale!", a scris Caragea pe pagina sa de facebook.

Comunicat Primăria Târgu Jiu

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, conform cărora Piața 9 Mai nu ar deține autorizație pentru desfășurarea activității de comerț, Primăria Municipiului Târgu Jiu face următoarele precizări:

- Piața Centrală deține autorizația sanitară veterinară cu numărul de autorizare GJ 43 WM;
- Piața 9 MAI deține autorizația sanitară veterinară cu numărul de autorizare GJ 44 WM;
- Târgul de animale deține autorizația sanitară veterinară cu numărul de autorizare 72;
- Pentru Piața de Gros s-a depus documentația în vederea autorizării;
- Târgul de păsări( zona Litovoi) își va înceta activitatea, deoarece terenul nu aparține Primăriei Municipiului Târgu Jiu.

Galerie foto



Vizualizări: 10,744

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: