Primăria Târgu Jiu ţine în loc lucrările la centură

Centura ocolitoare a municipiului Târgu Jiu este ţinută pe loc de nerealizarea planurilor parcelare, planuri ce trebuiau realizate de firme de specialitate. Numai că din 2014 şi până acum, primăria a contractat nu mai puţin de cinci firme, însă niciuna nu şi-a respectat clauzele contractuale.

„S-a încheiat un contract iniţial cu o firmă după care s-a renunţat. S-a încheiat cu altă firmă, s-a reziliat. Şi tot aşa. Nu şi-au dus sarcinile la bun sfârşit. Cred că în 2014 s-a încheiat primul contract cu prima firmă numai că niciuna nu şi-a respectat clauzele contractuale. Nu s-a plătit nimic, pe noi ne interesa să rezolve problemele”, a declarat viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu.

Specialiştii din primărie, puşi la muncă

Cert este că şi în prezent există contract cu o firmă din afara judeţului care nu şi-a trimis niciodată oamenii la Târgu Jiu să vadă despre ce este vorba. Cel mai probabil şi acest contract va fi reziliat. „Firma respectivă nu şi-a trimis oamenii aici la Târgu Jiu să lucreze şi să rezolve obligaţiile din contract, întrucât se întârzie, noi am început deja o parte din lucrări cu oamenii noştri. Firmele nu au fost din Târgu Jiu, au participat la licitaţie din diferite zone ale ţării”, a mai spus Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

Specialiştii din cadrul Primăriei Târgu Jiu au început să lucreze deja pe anumite zone urmând ca în cel mai scurt timp să meargă să obţină avizul celor de la Oficiul de Cadastru Gorj.

Vizualizări: 645

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: