Dejecţii pe o stradă din Cărbuneşti. Primar: Se mai întâmplă când plouă

Cetăţenii care locuiesc în apropierea Primăriei Târgu Cărbunești au avut parte de un episod nefericit. În urma ploilor căzute duminică, canalizarea a refulat, apa urât mirositoare cauzând neplăceri locuitorilor de pe strada Merilor.

„Din cauza ploilor, într-adevăr a ieșit un canal. Vin băieții, îl desfundă și se rezolvă. A ieșit vreo 100 de litri de apă din aceasta și miroase. Este o canalizare lângă o locuință. A fost făcută impropriu și a dat afară din locuința omului. În două ore se rezolvă. Intervine Aparegio. Se mai întâmplă când plouă”, a declarat Dănuț Birău, primarul orașului Târgu Cărbunești, atunci când a fost întrebat de reporterii „Pandurul”.

Autoritățile locale din Târgu Cărbunești spun că vor face lucrări la acel canal, astfel încât să nu mai existe astfel de probleme. De asemenea, tot sistemul de canalizare din oraș va fi schimbat. 

Localnicii din zonă cer și asfaltarea străzii Merilor. „Sunt mai multe de asfaltat, dar am ținut cont de priorități. Acolo sunt vreo 7-8 case și am zis să asfaltăm acolo unde se folosesc cât mai mulți de drumul respectiv. Vom ajunge și acolo, dar nu anul acesta. Vom băga, marți, o mașină de piatră spartă și o întindem frumos”, a mai spus primarul din Târgu Cărbunești.

Vizualizări: 1,447

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: