Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primarii cer mineritului să „producă” locuri de muncă

Primarii şi viceprimarii PDL din localităţile unde există activitate minieră şi energetică s-au întâlnit sâmbătă, la Mătăsari, cu directorii societăţilor de profil. Printre directorii participanţi s-au numărat Octavian Graure, directorul general al CE Turceni, Tiberiu Trotea, directorul general al CE Rovinari, Daniel Burlan, directorul general al SNLO, precum şi şefii de la Minprest, Medservmin şi UEF. Prezent în sală a fost preţ de câteva minute şi senatorul Ruşeţ, care a plecat rapid invocând o altă şedinţă.

Din discuţiile purtate s-a desprins faptul că principala doleanţă a primarilor este aceea ca mineritul să creeze noi locuri de muncă, deoarece zonele sunt extrem de afectate din punct de vedere social. Solicitarea primarilor vine însă într-o perioadă în care complexurile energetice şi SNLO trebuie să facă sute de concedieri.

Primarii au mai cerut sprijinul companiilor miniere şi energetice în privinţa realizării unor lucrări edilitar-gospodăreşti, mai ales acolo unde infrastructura este afectată chiar de lucrările miniere.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: