Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primarii din opoziție, supărați. “Noi trebuie să murim?”

Deși încă nu știu ce bugete vor avea la dispoziție, mulți edili din opoziție sunt supărați că nu sunt tratați la fel ca primarii care fac parte din partidele aflate la guvernare. Primarul social-democrat din Scoarța, de exemplu, se plânge că sunt priviți ca „niște copii vitregi” ai guvernanților. „Adică noi trebuie să murim?”, s-a întrebat primarul.

Primarii încă așteaptă să afle ce bani vor avea la dispoziție în acest an. Unii sunt încă foc și pară că nu au trecut amendamentele propuse de opoziție la votarea bugetului de stat.

„Este neplăcut pentru primarii din opoziție. Ce a făcut această guvernare, cred că n-a fost în istoria României. Adică niciun amendament venit din exterior, din opoziție nu a fost luat în seamă. Bugetul nu este doar pentru anumite culori politice. Sunt primari de diferite culori politice. Toți au anumite probleme administrative. Dacă pe unii îi ții ca pe copiii lor, suntem și noi măcar vitregi, dar, în familii, și ăia vitregi fac parte din familie și trebuie să ai grijă și de ăia! Adică noi trebuie să murim?”, a răbufnit primarul din Scoarța, Ion Stamatoiu, la Radio Infinit.

Vizualizări: 1,530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: