Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pecingină (PNL): Prin respectarea celor solicitate de ei, pe CEO scrie faliment

Deputatul PNL Gorj, Gheorghe Pecingină, susține că, dacă proiectul de lege privind pensionarea mai devreme a minerilor și energeticienilor ar trece așa cum vor cei care protestează la Târgu Jiu, Complexul Energetic Oltenia ar intra în faliment.

Potrivit lui Pecingină, sunt 1.705 salariați din energie și 1.985 din minerit care ar îndeplini condițiile de pensionare din proiect, adică vârsta de 52 de ani, 30 de ani vechime în energie sau 25 în minerit.

“Dacă acesta lege ar produce efecte astăzi, ar duce în mod inevitabil la blocarea activității CEO”, susține Pecingină.

“Prin respectarea celor solicitate de ei, pe CEO scrie faliment. Ei vor spune că trebuie să beneficieze ei de lege, chiar dacă asta înseamnă trimiterea în șomaj a celorlalți, cei care nu ies la pensie. Păi, cum e aia cu "U-ni-ta-te, u-ni-ta-te!"? Mai e unitate dacă voi vreți preferențial niște socoteli? Îi îndemn pe toți minerii și energeticienii să-i chestioneze pe acești "reprezentanti “și despre asta. Vor avea surprize”, este mesajul lui Pecingină pentru protestatari.

Deși acum câteva săptămâni părea că legea are susținerea tuturor partidelor, acum parlamentarii PNL și USR transmit mesaje că nu poate fi adoptată. Proiectul a trecut de Senat, în anul electoral, prin aprobare tacită.

Vizualizări: 5,151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: