Primarii pregătesc școlile pentru reluarea cursurilor

Primarii fac ultimele pregătiri pentru elevii care urmează să se întoarcă pe 8 februarie 2021. Sălile de clasă vor fi dezinfectate și vor avea loc reparații. Primarul din Turburea, Ion Bârcă, spune că face tot posibilul ca elevii să fie primiți în cele mai bune condiții.

Edilii din județul Gorj se pregătesc intens pentru ca elevii să fie primiți la școală așa cum trebuie. De exemplu, primarul din Turburea spune că este pregătit cu tot ce trebuie.  

”Primăria comunei Turburea este pregătită  să înceapă școala pe 8 februarie cu toate cele necesare. Suntem înarmați cu tot ce trebuie, doar să înceapă școala”, a spus primarul Bârcă.

Primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, spune că întoarcerea elevilor la școală este o stare de normalitate.”Suntem pregătiți și noi, și părinții, toți își doresc să se întoarcă la școală. Nu putem spune că învățământul online are eficiența dorită. Întoarcerea elevilor la școală nu face nimic altceva decât să ne ducă spre o stare de normalitate. Din punct de vedere al funcționării, pot spune că suntem pregătiți din toate punctele de vedere. Vom folosi și masca”, a spus primarul din Roșia de Amaradia.

Vizualizări: 843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: