Primăriţa din Alimpeşti despre un consilier:„E frumos foc“

Leonida Belgher, consilier local în Alimpeşti, este cel care face mai mereu scandal din cauza deciziilor luate de primăriţa. Cu toate acestea, Mosor nu se supără pentru că... Belgher îi este simpatic!Primarul din Alimpeşti, Elena Mosor, a obţinut suma de 500 de milioane de lei, printr-o hotărâre judecătorească, banii reprezentând prima pentru concediu de odihnă, dar şi sporuri de mobilitate şi confidenţialitate. Acest lucru l-a enervat pe Belgher, din  nou.

Elena Mosor susţine că din 2005 şi până acum nu a avut o zi de concediu. Printr-o hotărâre judecătorească, aceasta a obţinut dreptul de a lua aproape 500 de milioane de lei vechi de la bugetul local, bani care reprezintă „Este dreptul meu. De ce să nu iau ce mi se cuvine. Nu numai eu am câştigat acest drept, şi ceilalţi colegi ai mei din judeţ beneficiază de aceste sporuri”, susţine Elena Mosor, primăriţa din Alimpeşti.

Unii consilieri sunt însă împotriva acestei hotărâri şi se arată deranjaţi că primăriţa a acţionat fără să consulte consilierii locali şi şi-a acordat cât a crezut de cuviinţă. „Nu se poate să ia bani aşa cum vrea de la bugetul local. Trebuia să ştim şi noi acest lucru, pentru că aşa scrie în hotărârile judecătoreşti: de comun acord cele două părţi, adică noi, consilierii locali şi primarul localităţii, am decis acest lucru. Ei bine noi nu am avut habar de aşa ceva. Ne-am trezit cu hotărârea aprobată şi definitivă”, declară Leonida Belgher, consilier local la primăria Alimpeşti.

„Îmi făcea dedicaţii la nunţi“

Deşi este ca un ghimpe pentru ea, primăriţa din Alimpeşti nu se poate supăra pe Leonida Berghel, pentru că spunea ea, este un bărbat foarte frumos. Mai mult decât atât, aceasta susţine că a primit chiar şi dedicaţii muzicale din partea consilierului local. „E frumos foc şi când mergeam la nunţi îmi făcea şi dedicaţii muzicale. Nu pot să mă supăr pe el!”, mărturiseşte primăriţa.

Cu toate complimentele care i se aduc, consilierul local nu poate fi convins să renunţe la acuzele împotriva primăriţei. Acesta susţine că vrea să o demaşte de toate nedreptăţile care le face în comuna pe care o conduce.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: