Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Amendă pentru ţigări vândute la negru

Astăzi, 15 februarie, în jurul orelor 14:00, poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul I.P.J. Gorj au derulat o acţiune în colaborare cu jandarmi ai I.J.J. Gorj, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de natură penală în domeniul produselor accizabile. Acţiunea s-a derulat în Piaţa Centrală din municipiul Tg. Jiu.

În aceste împrejurări, a fost identificat Ion O., de 47 ani, din municipiul Tg. Jiu, judeţul Gorj, care deţinea în vederea comercializării 1.260 pachete ţigări, fără a deţine documente de provenienţă.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr. 12/1990, republicată, cu amendă în cuantum de 1.500 lei, iar ca măsură complementară au dispus ridicarea în vederea confiscării a celor 1.260 pachete de ţigări.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: