Primăriţa Mosor îi arată coasa consilierului Belgher

Noi contre între Leonida Belgher şi primăriţa din Alimpeşti Elena Mosor. Consilierul local o acuză pe primăriţă de neglijenţă, prin faptul că impune elevilor din localitate să se pregătească pentru un spectacol într-un cămin cultural aflat într-un stadiu avansat de degradare. Pe de altă parte, Mosor îi răspunde spunându-i că nu există niciun pericol şi-l trimite să-şi cosească iarba din faţa casei.

Conform spuselor consilierului, primăriţa din Alimpeşti organizează împreună cu elevii din comună un program artistic pentru finalul săptămânii în cadrul sărbătorii „Fiii satului”. Problema ar fi că spaţiul de la căminul cultural din satul Sârbeşti, acolo unde  fac pregătirile cei mici, nu ar fi conform în sensul că în orice moment s-ar putea desprinde tencuiala. „Se pregăteşte un spectacol cu copiii din comună şi bineînţeles că era să se întâmple o tragedie deoarece tavanul de la căminul cultural a căzut lângă copii. Erau vreo 15 copii prezenţi acolo singuri, doar cu şoferul de pe microbuz. Şi acum este tavanul desprins şi le-am spus copiilor să plece de acolo că riscă să moară. Primăriţa e policalificată, ea se ocupă de tot, inclusiv de organizarea spectacolului. Căminul e vechi, bani nu s-a mai alocat absolut deloc pentru reparaţii. Bani pentru cultură s-au alocat, dar unde s-au dus nu ştiu”, a spus Leonida Belgher.

Mosor: Belgher a uitat să-şi taie buruienile din faţa casei

Primăriţa din Alimpeşti, Elena Mosor, spune că elevii nu se mai pregătesc la căminul respectiv şi că a dispus efectuarea de lucrări de consolidare la tavanul cu pricina. Mai mult, îi transmite consilierului Belgher să-şi vadă de propriile probleme. “Sunt băieţii acolo la reparat, n-a picat în capul nimănui, s-a decojit puţin drişcuiala, ultimul strat, într-o porţiune micuţă. Copiii au făcut mai mult repetiţii la căminul din Alimpeşti. Avem echipa acolo să remedieze, dar nu-i o problemă aşa extraordinară. Probabil Belgher a vorbit despre acest lucru. Mă mir că n-a spus că a uitat să-şi taie buruienile din faţa casei, de aia uită. O fi crezând că dacă e consilier se duce careva şi îi coseşte buruienile. Are bălării de nu poţi să îţi imaginezi. De când este consilier, în afară de beştelelile care le aduce în consiliul local altceva nu face”,  a spus Elena Mosor, primarul din Alimpeşti.

Mosor a mai spus că reabilitarea căminului din satul Sârbeşti este cuprinsă într-un program prin Compania Naţională de Investiţii şi aşteaptă finanţarea lucrărilor. 

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: