Primarul a ținut ședința operativă la foișorul din parc

Ședință operativă inedită miercuri în Municipiul Motru. Primarul a decis să se întâlnească cu o parte din directori, dar și cu specialiștii din primărie, în foișorul din parcul central, pentru a supraveghea pe de o parte lucrările care se fac în această perioadă aici, dar și pentru a discuta o serie de situații care trebuie rezolvate.

Primarul din Municipiul Motru a împușcat miercuri doi iepuri dintr-o lovitură. Pentru că și așa este foarte cald, edilul a decis să părăsească biroul și împreună cu o parte din funcționarii primăriei a ținut ședința operativă în parc.

În timp ce a semnat mapa și le-a transmis subalternilor ce mai este de făcut în oraș, dar și în localitățile aparținătoare, edilul a supravegheat cum se desfășoară activitățile de reamenajare a parcului din Motru.

”Lucrăm acum la parc unde schimbăm mobilierul urban și facem curățenie și activități de întreținere a spațiului verde. Am vrut să văd exact cum merge treaba aici și de aceea am mutat ședința operativă de dimineață din birou în foișorul din parcul central din Motru. Am vrut să fiu acolo, la fața locului, să văd cum decurg lucrările, împreună cu responsabilii din primărie care se ocupă de acest sector”, a declarat Cosmin Morega, primarul din Motru.

Imediat după ședință, primarul din Motru a coordonat personal muncitorii care desfășurau activități în parcul central. De când a preluat mandatul, Cosmin Morega este în teren zilnic pentru a vedea exact cum se mișcă lucrurile în Motru.

Vizualizări: 2,809

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: