Primar: Nu sunt foarte încântat de Aparegio

Un primar din Gorj se arată dezamăgit de societatea de apă și canal, Aparegio Gorj. Este vorba despre primarul comunei Dănești, Mădălin Paliță. Acesta spune că se va retrage de la furnizorul de apă. Motivul este legat de faptul că nu este mulțumit de modul în care societatea a investit în infrastructură, deși facturile le încasează.

”Eu nu sunt foarte încântat de Aparegio. Este o societate la care toate veniturile din comuna Dănești și tot ce se produce de pe urma apei potabile, se duce la Aparegio. În schimb, ei nu investesc nici măcar un leu în infrastructură. Va trebui să cumpăr din buget local pentru rezolvarea unei probleme într-un sat, iar Aparegio vine doar cu forța de muncă, nici măcar cu utilajele. În satul Ungureni este o problemă la rețea care este învechită. Trebuie să înlocuiesc țeava, tocmai pentru ca oamenii să nu aibă de suferit”, a spus Mădălin Paliță, la Radio Infinit.

În cazul în care societatea de apă și canal nu va investi în modernizare, primarul din Dănești spune că renunță la serviciile oferite de acest operator. ” Dacă nu sunt lucruri serioase, nu se întâmplă nimic. Am spus că dacă pe parcursul unui an în comuna Dănești nu se realizează nicio investiție de către Aparegio, mă voi retrage. Au avut tot felul de investiții, dar noi nu am fost prinși. Astfel, fie îmi fac o societate, fie un serviciul public. Mă descurc, nu-i problemă”, a mai declarat Paliță.   

Vizualizări: 1,957

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: