Primarul Bolojan, vizită la Târgu Jiu

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, s-a aflat sâmbătă la Târgu Jiu. El a petrecut câteva ore în compania primarului Marcel Romanescu, cei doi fiind și colegi de partid.

Oradea este un exemplu de bună practică pentru toate administrațiile locale din țară, primarul liberal reușind să atragă importante fonduri europene pentru dezvoltarea orașului.

Bolojan a dorit să viziteze stadionul municipal și Sala Sporturilor. Acesta s-a arătat interesat și de bazele sportive de la unitățile din învățământ.

„Am discutat inclusiv despre proiectele pe fonduri europene pe care le vom implementa la Târgu Jiu. Multe dintre măsurile care s-au luat la Oradea vor fi implementate și la noi. Este adevărat, astfel de schimbări nu se pot realiza peste noapte, dar am făcut pași importanți în această direcție. Am investit foarte mult în dezvoltarea municipiului și vom continua investițiile, mai ales în învățământ și infrastructură. Oradea este un bun exemplu pentru noi și ne putem folosi de experiența administrației de acolo”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 3,394

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: