Primar: Iulian Popescu nu va fi candidatul PNL

Primarul liberal din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, a dezvăluit faptul că Iulian Popescu nu va fi candidatul PNL Gorj pentru președinția Consiliului Județean. Cotojman spune că Popescu este varianta luată în calcul doar dacă va fi susținut și de PMP și USR. Dacă nu, PNL va propune un candidat cu notorietate, anunță primarul liberal.

“Iulian Popescu este una din variantele pentru președinția Consiliului Județean, gândită politic în ideea de a avea un candidat unic al dreptei”, a spus Cotojman. “Dacă nu se va ajunge la un consens, cu siguranță PNL va avea un candidat, alt candidat, cu notorietate și cu priză la electorat”, a mai spus primarul liberal.

Iulian Popescu este un tânăr om de afaceri, de câteva luni membru în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Acesta nu a făcut politică până acum.

Liderii USR și PMP din Gorj s-ar arătat reticenți cu privire la susținerea unui candidat fără notorietate, mai ales că alegerile locale ar putea avea loc peste câteva luni. Alegerile pentru funcția de președinte al CJ Gorj vor fi uninominale, din partea PSD urmând să candideze Cosmin Popescu, cel care conduce județul de patru ani. (A.A.)

Vizualizări: 1,731

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: