Ce rezerve are Davițoiu la candidatul propus de Vîlceanu

Președintele PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, este rezervat cu privire la candidatul propus de liderul liberal Dan Vîlceanu, pentru a fi susținut de partidele de dreapta la președinția Consiliului Județean Gorj.

Liderii din Gorj ai PNL, USR și PMP s-au întâlnit acum câteva zile cu omul de afaceri Iulian Popescu, cel propus de Vîlceanu. Popescu este acționar la mai multe firme și de câteva luni face parte din Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Iulian Popescu este însă aproape necunoscut opiniei publice, iar asta îi face pe liderii PMP și USR din Gorj să fie extrem de rezervați.

Davițoiu a spus la Interviurile Infinit FM că “trebuie să ieșim cu un candidat cât de cât cunoscut gorjenilor, pentru că altfel putem avea surpriza să luăm un scor mai bun la consilieri județeni decât candidatul la Consiliul Județean”. Mai mult, Davițoiu a spus că, dacă partidele vor avea liste separate de consilieri, ar putea fi avantajat partidul care propune candidatul la președinția CJ Gorj. Teoretic, Iulian Popescu este independent, dar practic este propunerea PNL.

Davițoiu spune că discuțiile vor continua, fiind de acord cu faptul că un candidat comun ar avea mai multe șanse să câștige în fața actualului președinte al Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu. (A.A.)

Vizualizări: 1,608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: