Primarul Cârciumaru, acţionat în instanţă

Andrei Novac, unul dintre candidaţii la postul de director al Centrului Constantin Brâncuşi, a acţionat Primăria Târgu Jiu şi pe primarul Florin Cârciumaru în judecată, deoarece nu a primit o serie de informaţii, solicitate în baza Legii 544, privind liberul acces la informaţiile de interes public.  Prima înfăţişare în acest dosar a fost programată pentru astăzi.

Andrei Novac speră ca prin această acţiune să blocheze organizarea unui nou concurs. “Nu e normal să fie organizat un alt concurs atâta timp cât acest dosar nu este rezolvat. Dacă lucrarea ar fi recorectată cu siguranţă aş obţine nota 7, iar concursul nu şi-ar mai avea rostul”, a mai spus Novac.

Andrei Novac a apelat la instanţă  deoarece nu a primit informaţiile solicitate privind desfăşurarea concursului la care a participat. “Primăria Târgu Jiu va trebui să îmi răspundă în instanţă dacă de bună voie nu a vrut. Nu mi se pare normală această atitudine. Am cerut nişte informaţii legate de concurs conform legii 544, nu mai mult”, a declarat Andrei Novac.

Reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu susţin că nu au primit nicio citaţie care să îi înştiinţeze că au fost acţionaţi în judecată. “ Noi nu ştim de această acţiune a domnului Novac în instanţă, dar oricum concursul se va desfăşura în mod normal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu, Ramona Evulescu.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: