Călinoiu şi Cârciumaru, un nou concediu împreună la Mamaia

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean, şi primarul Florin Cârciumaru revin pe litoralul românesc, după ce în ultimii patru ani şi-au petrecut vacanţele pe plajele din Antalya. Călinoiu şi Cârciumaru îşi petrec concediile împreună de 12 ani, în 2009 fiind prima vacanţă în străinătate, până atunci relaxându-se doar la Mamaia.

Cei doi şefi ai administraţiei gorjene îşi vor petrece şi în acest an concediul împreună, înlăturând orice suspiciune cum că ar exista conflicte personale între ei. Săptămâna viitoare, aceştia se vor relaxa pe plajele din Mamaia, alături de soţii, copii şi nepoţi. „Împreună cu familia Cârciumaru, cu copii şi nepoţi ne vom petrece concediul la Mamaia. Nu este o noutate faptul că vom merge pe litoralul românesc. Am petrecut şi alte concedii la Mamaia şi a fost foarte plăcut”, spune Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean.

Primul care a intrat concediu este primarul Florin Cârciumaru. Începând de ieri, edilul local va profita timp de două săptămâni de o mini-vacanţă. Atribuţiile sale au fost preluate de către viceprimarul Aurel Popescu. În prima zi de concediu Cârciumaru a fost prezent la meciul dintre Pandurii şi Hapoel Tel Aviv, care s-a disputat aseară la Cluj Napoca. Pentru Ion Călinoiu şi astăzi mai este o zi de muncă. Şeful judeţului va intra de luni în concediu, urmând să revină la serviciu pe data de 12 august. În această perioadă, vicepreşedintele Ciprian Florescu va fi cel care va prelua frâiele judeţului.

Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: