Primarul care spune că nu are nevoie de bani

În vreme ce toți primarii se plâng că nu mai au bani de funcționare până la finalul anului, cel din comuna gorjeană Borăscu susține că nu a primit bani la rectificare pentru că... nu avea nevoie. Constantin Ţucu susţine că şi-a asigurat buna funcţionare a primăriei până la sfârşitul anului.

Autorităţile locale din Borăscu şi-au gestionat fondurile în aşa fel încât să nu rămână descoperite pe niciun sector.

Au luat decizia cea mai bună, pentru că rectificarea pentru comună a fost pe zero. "Nu sunt supărat, pentru că eu am salariile asigurate şi plata însoţitorilor persoanelor cu handicap până la sfârşitul anului. Din câte ştiu eu, banii ăştia s-au dat pentru funcţionare, nu pentru dezvoltare. Banii cel mai probabil s-au dat în funcţie de nevoile şi cerinţele fiecărei primării. Eu nu am probleme. Chiar nu aveam nevoie de bani", a precizat Constantin Ţucu.

Primarul din Borăscu recunoaşte însă că nu i-ar fi stricat nişte bani ca să îşi asigure cofinanţarea la nişte investiţii. "Pe viitor cred că aş avea nevoie de 400.000 de lei ca să asigur cofinanţarea la lucrările din comună, dar în mod sigur mă descurc. Primarii care au primit sume mari sigur au avut datorii şi au arierate. Din fericire, eu nu sunt în această situaţie", a mai spus Ţucu.

Vizualizări: 2,868

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: