Cum ar putea scăpa târgujienii de penalități

Târgujienii care au datorii la stat ar putea să scape de penalități. Condiția este să achite dările integral până la data de 12 decembrie 2019. Un proiect în acest sens, inițiat de primarul Marcel Romanescu, a fost pus în dezbatere publică în această săptămână.

Concret, vor putea să plătească mai puține dări către stat târgujienii persoane fizice sau juridice care își achită integral datoria pe care o aveau la data de 31 decembrie 2018. După ce vor face dovada plății, contribuabilii vor putea să depună o cerere pentru a scăpa de penalitățile acumulate peste an.

„Se impune promovarea unui proiect de hotărâre privind instituirea unor facilități fiscale și a procedurii prin care se va proceda la anularea accesoriilor aferente obligațiilor bugetare restante la 31 decembrie 2018 inclusiv datorate bugetului local de către contribuabilii de pe raza administrativ-teritorială a municipiului Târgu Jiu, în conformitate cu prevederile Ordonanței nr. 6/31.07.2019 privind instituirea unor facilități fiscale”, a motivat primarul Marcel Romanescu. 

Vizualizări: 686

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: