Primarul de la Licurici: “Niciodată nu mi-aş sfătui copiii să facă politică”

Doru Liviu Drăgulescu, primarul comunei Licurici, este un om realizat atât din punct de vedere profesional, cât şi familial. De profesor medic veterinar, îşi valorifică puţinul timp liber dând o mână de ajutor sătenilor care au probleme cu animalele. Deşi va candida pentru un nou mandat de primar, acesta spune că nu şi-ar sfătui niciodată copiii să intre în politică întrucât acest domeniu nu e de bun simţ.

Doru Liviu Drăgulescu, primarul comunei Licurici, a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară Bucureşti. Deşi oficial nu mai profesează în meseria de bază, edilul local nu ezită de a veni în ajutorul sătenilor care au probleme cu animalele. Această pasiune o are încă din copilărie, o parte dintre cunoştinţele sale fiind dobândite de la părinţi. “Am avut o copilărie frumoasă. Provin dintr-o familie cu trei copiii, iar părinţii noştri au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a ne vedea realizaţi. Chiar dacă acum sunt în vârstă, tata are 78 de ani, iar mama 75 de ani, părinţii continuă să mă sprijine în tot ceea ce fac. De câte ori am vreo problemă mă sfătuiesc cu tatăl meu şi de fiecare dată împreună găsim soluţia”, a declarat Doru Liviu Drăgulescu. Primarul comunei Licurici este căsătorit şi are doi băieţi, unul în vârstă de 15 ani, iar altul de doar 4 anişori, bunicii contribuind foarte mult la creşterea copiilor. “Părinţii mei stau cu noi, iar copiii s-au ataşat foarte mult de ei. Celui mic îi fac toate voile, având foarte mare grijă de el atunci când eu şi soţia avem treabă”, a mai precizat Doru Liviu Drăgulescu. Deşi are cine îi supraveghea pe copii, primarul se implică, alături de soţie, în creşterea şi educarea lor. “Indiferent cât de ocupat aş fi, întotdeauna îmi găsesc timp pentru copii. Seara vrând-nevrând trebuie să mă joc ceva cu băieţel cel mic, indiferent că este vorba despre diferite jocuri pe calculator, ori jocuri cu diverse figurine şi cubuleţe”, a declarat Doru Liviu Drăgulescu.

POLITICĂ

Doru Liviu Drăgulescu va candida pentru un nou mandat de primar tot din partea PDL-ului. Acesta se aşteaptă să aibă 5-6 contracandidaţi. “Nu mă tem de contracandidaţii mei”, a declarat Drăgulescu. Cu toate acestea edilul local, spune că nu-şi va sfătui niciodată băieţii să intre în politică. “Nu i-aş sfătui niciodată pe băieţii mei să facă politică pentru că acest domeniu nu e de bun simţ. Oamenii sunt foarte schimbători”, a mai precizat primarul comunei Licurici.

CONCEDII

Primarul comunei Licurici adoră marea şi de aceea în concediu merge pe litoral împreună cu familia. “Din anul 1999 încoace, mai mult de 10 zile pe an nu mi-am luat niciodată concediu. Îmi place foarte mult marea, iar vara merg pe litoral împreună cu familia. Nu am fost în afara ţării din cauza lipsei banilor, însă m-am simţit foarte bine de fiecare dată în Staţiunea Eforie Nord”, a declarat Doru Liviu Drăgulescu.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: