Primarul din Albeni, fără maşină de serviciu

Dumitru Cornea, primarul comunei Albeni, este nevoit să apeleze la prieteni pentru a se putea deplasa la Prefectură şi la Consiliul Judeţean întrucât nu are maşină de serviciu. Sătul de promisiuni, edilul local este decis să nu mai participe la şedinţele organizate de autorităţile judeţene.

Dumitru Cornea aşteaptă de mai bine de un an ca Primăria Albeni să primească un autoturism, întrucât Dacia din dotarea instituţiei trebuie scoasă din circulaţie din cauza vechimii. Pentru a ajunge la Târgu Jiu, primarul de la Albeni apelează la maşinile personale ale prietenilor. „Am o Dacia veche de zeci de ani care nu mai îndeplineşte condiţiile şi nici nu mai încerc să merg cu ea pentru că îmi fac probleme eu. Noroc că am vicele care are maşină personală şi mă mai rog de dumnealui să ajung la Prefectură. De fiecare dată apelez la prieteni pentru a mă putea deplasa la Târgu Jiu”, a declarat Dumitru Cornea.

Primarul de la Albeni este hotărât să nu mai participe la şedinţele Consiliului Judeţean şi ale Instituţiei Prefectului în condiţiile în care nu va primi un autoturism de serviciu. „Am avut o promisiune de la domnul fost prefect că vom primi o maşină la primărie, dar a rămas la nivel de promisiune. Promisiuni sunt multe, dar dacă nu ne ajută cineva sunt şi eu hotărât să nu mai merg la nici o şedinţă la Prefectură şi să nu mai îndeplinesc nici un fel de rugăminte a dumnealor pentru că până la urmă se schimbă foarte multe maşini sus, dar unde ajung nu ştiu”, a precizat primarul Cornea.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: