Sponoche, confirmat director la spitalul din Târgu Jiu

Marius Sponoche a fost confirmat de Ion Călinoiu manager la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu, după o discuție care a avut loc ieri dimineață între cei doi. Președintele Consiliului Județean a mers la unitatea spitalicească și a decis să accepte propunerea făcută de firma care manageriază Spitalul Județean. Pe de altă parte, Călinoiu nu exclude rezilierea contractului cu firma Tetraedru, dacă raportul de activitate le va fi defavorabil.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a fost ieri de dimineață la prima oră la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu și l-a așteptat pe managerul privat chiar în biroul lui. A venit şi Marius Sponoche, cu care președintele Consiliului Județean a purtat câteva discuții, în urma cărora a decis să-l confirme în funcția de manager privat. 

Nici cu această numire problemele de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu nu se vor rezolva, pentru că Ion Călinoiu nu exclude varianta rezilierii contractului cu firma Tetraedru Medical Consulting. „Am acceptat varianta propusă de firma Tetraedru Medical Consulting și l-am confirmat pe Marius Sponoche în funcția de manager, însă nu este exclusă varianta rezilierii contractului. Aștept raportul de activitate al Firmei Tetraedru Medical Consulting la Spitalul Județean și sper să ne înțelegem. Dacă nu reuşim să încheiem raporturile pe cale amiabilă, intrăm în evaluarea contractului şi nu exclud rezilierea contractului”, a precizat Ion Călinoiu.

RAPORT

Călinoiu spune că a primit ieri un raport al corpului de control cu privire la activitatea spitalului pe 2013. „La concluzii se vorbeşte clar de management defectuos”, a spus Călinoiu, care a primit documentul de la Colegiul Medicilor. Raportul a mai ajuns la CJAS şi Curtea de Conturi şi se întinde pe câteva zeci de pagini.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: