Primarul din Aninoasa visează la un concediu în Deltă

Aflat la primul mandat, primarul Ilie Petroi, este tras la răspundere în primul rând de fiul său cel mare în caz că nu-şi respectă promisiunile faţă de cetăţenii comunei Aninoasa. Având de gospodărit o comună relativ mare, primarul abia dacă mai are timp pentru familia sa, şi ea destul de numeroasă. Om înainte de toate, Ilie Petroi şi-ar dori un concediu în Deltă unde ar sta cu cei trei copiii pe malul apei, la pescuit.

Primarul comunei Aninoasa, Ilie Petroi, mărturiseşte că nu a mai avut un concediu în regulă de foarte mulţi ani şi că şi-ar dori să poată petrece mai mult timp cu cei trei copii şi soţia. Spune că de când ocupă funcţia de primar abia dacă mai are timp de familie. ”Mi-ar face plăcere să fac concediul acasă cu familia. Nu-mi doresc să merg niciunde decât cu soţia mea şi copiii pentru că de fiecare dată când ajung eu acasă dorm şi nu prea am timp pentru ei. Am trei copii, doi băieşi şi o fetiţă de şase ani”, a declarat, Ilie Petroi.

Se laudă cu un crap de opt kilograme

Una dintre marile pasiuni ale primarului a rămas pescuitul. Deşi mărturiseşte că nu are scule super-performante, acesta are cu se lăuda, un crap de opt kilograme prins în apele Jiului. ”Nu îmi place peştele în schimb îmi place foarte mult să merg la pescuit. Este ca o destindere să ai câteva momente de linişte pe malul apei. Nu pot să spun că am nu ştiu ce scule performante, am şi eu câteva beţe. Am prins un crap de opt kilograme pe care l-am gătit în familie”, a precizat primarul. Cea mai arzătoare dorinţă a acestuia este tot legată de pescuit. ”Aş vrea să merg în Deltă, special pentru pescuit. Mi-ar plăcea în primul rând să văd toată România şi abia apoi să mă gândesc la străinătate. Mi-ar plăcea de exemplu să vizitez ţări precum Austria, Belgia sau Germania, în special pentru arhitectură. Sper să am ocazia să-mi duc copiii măcar o dată acolo”, a declarat primarul Ilie Petroi.

FAMILIE

Primarul Ilie Petroi are trei copiii, doi băieţi de 11, respectiv doi ani, şi o fetiţă de şase ani. ”Fata văd că este atrasă de muzică, îi place să cânte, băiatul cel mare e cu cartea iar cel mic este încă prea mic, deocamdată îi plac maşinuţele”, a declarat primarul.  

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: