“Când m-am căsătorit am făcut două nunţi în aceeaşi zi”

Mihail Corlan conduce Direcţia Fitosanitară Gorj de peste 20 de ani. Doctor în protecţia plantelor şi cu o vastă activitate în domeniu, acesta cunoaşte atât “limbajul” florilor cât şi al pomilor. Pe lângă o carieră de succes, Mihail Corlan se poate lăuda şi cu o familie reuşită. Este căsătorit de aproximativ 34 de ani, iar week-end-ul trecut a devenit socru pentru a treia oară. De fiecare dată când are parte de astfel de evenimente în familie, îşi aduce de aminte de ziua în care s-a căsătorit.

Mihail Corlan este şeful Direcţiei Fitosanitare Gorj din anul 1990. Acesta a absolvit Facultatea de Agronomie din Timişoara. Pasionat de flori şi de pomi a devenit doctor în protecţia plantelor. După peste două decenii de activitate, Mihail Corlan poate spune că a învăţat secretele plantelor şi ştie să le trateze atunci când “se îmbolnăvesc”. Coordonatorul Direcţiei Fitosanitare nu are numai o carieră de invidiat ci şi o familie reuşită. Mihail Corlan este căsătorit de aproximativ 34 de ani şi are patru copii, o nepoţică în clasa a II- a şi încă una care se pregăteşte să vină pe lume. Week-end-ul trecut, Mihail Corlan a devenit socru pentru a treia oară, căsătorindu-şi fiica mai mică. Acest eveniment fericit l-a făcut să-şi amintească de ziua în care şi-a unit destinele cu soţia sa, Ioana, de profesie asistent medical. “Când m-am căsătorit am făcut două nunţi în aceeaşi zi, la o distanţă de 100 de metri una de cealaltă. Soţia mea era vecină cu mine, o cunoşteam de la vârsta de 4-5 ani. O ştiam foarte bine şi într-o zi m-am hotărât să mă căsătoresc cu ea. Aşa cum era obiceiul mi-am anunţat familia şi am mers în peţit. Tatăl meu, care era director de şcoală în comuna Padeş a ţinut morţiş să facem nunta la mine acasă. La rândul lor, în familia socrilor mei era prima nuntă şi au dorit ca această să aibă loc la ei. Pentru a împăca ambele familii a trebuit să facem nuntă atât la mine cât şi la soţie. A fost frumos, însă noi ca miri a trebuit să  stăm şi cu invitaţii din partea mea şi cu cei ai soţiei”, a declarat Mihail Corlan.

REGRET

După peste 30 de căsătorie, Mihail Corlan regretă că nu şi-a putut aniversa Nunta de Argint, însă speră să sărbătorească Nunta de Aur. “Nu ne-am sărbătorit Nunta de Argint, am preferat să ne căsătorim copiii mai întâi. În ziua de astăzi este foarte greu să organizezi un astfel de eveniment. Sper că vom avea posibilitatea să aniversăm Nunta de Aur deoarece mai avem doar un băiat necăsătorit. Acesta locuieşte de 8 ani în Paris şi s-a hotărât ca anul viitor să-şi întemeieze o familie. După aceea poate va veni şi rândul nostru”, a precizat Mihail Corlan.           

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: