Un consilier din Motru: Viceprimarul Dobrică m-a bătut

Un consilier din Motru a prins curaj după ce senatorul Ion Ruşeţ a spus că viceprimarul din oraş Tudor Dobrică are legături de tip mafiot şi spune că acum patru ani, în campania electorală, a luat bătaie de la viceprimar. Dobrică nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzaţia făcută de colegul din Consiliul Local.

Constantin Colţatu, consilier local din partea PRM, a povestit la Radio Infinit cum a fost bătut de viceprimarul Tudor Dobrică, în campania electorală din 2008. Colţatu spune că a depus şi plângere la poliţie, dar tot el a avut de suferit după incident pentru că a fost brusc transferat la Mehedinţi.

Primul care a ieşit cu atacuri la adresa vicelui din Motru a fost senatorul PDL Ion Ruşeţ, care a spus că lupta se dă cu acesta nu cu primarul Dorin Hanu. Ruşeţ a spus că Dobrică are legături de tip mafiot şi că dirijează tot în Motru făcând treburile murdare din primărie. „Întăresc afirmaţiile senatorului Ion Ruşeţ pentru că eu sunt Stan Păţitul cu viceprimarul Dobrică. Acum patru ani, în campanie, m-a bătut. Am luat bătaie de la viceprimar. Am făcut plângere, dar s-au sistat treburile, am dat declaraţie, nu s-a întâmplat nimic, s-a întâmplat doar că m-au mutat cu serviciu la Mehedinţi“, a explicat Colţatu la Radio Infinit. Acesta spune că cel mai probabil a fost atras în cursă de un coleg de partid, cumpărat de Dobrică. „Domnul Dobrică a cumpărat un băiat de-al meu. Era seară, acesta m-a sunat că, băi Titi hai să ne întâlnim că uite se aruncă manifeste prin blocuri împotriva partidului. Am spus, hai că vin. M-am suit în maşină, dar am mai luat două persoane cu mine, o fată şi un băiat. Am oprit, au intrat în scară, dar copiii mi-au zis că nu e nimic. Ne întorceam acasă. Când să pornesc maşina a venit Alin Brăiloiu, finul primarului,  şi a pus maşina în spate. M-am dat jos ca orice cetăţean să văd ce se întâmplă, a apărut viceprimarul cu încă trei, cu unul de la lupte cu încă doi brigadieri care au ieşit la pensie de la Mina Lupoaia. Viceprimarul a început să mă înjure, mi-a dat doi pumni, a spus că mă termină“, a povestit acesta.

Vizualizări: 561

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: