Primarul din Bălăneşti, disputat de PNL şi PSD

O delegaţie formată din 24 de liberali gorjeni se va deplasa mâine la Bucureşti pentru a participa la Congresul Extraordinar. La această acţiune a fost invitat şi primarul progresist de la Bălăneşti. Pungan spune că nu va onora această invitaţie întrucât are foarte mult de muncă la primărie. Deşi a participat la Delegaţia Permanentă a PNL Gorj, uneperistul aşteaptă să primească ok-ul partidului său pentru putea a trece la PSD.

Liberalii se reunesc în acest week-end la Congresul Extraordinar de la Bucureşti. Mâine dimineaţă va pleca din Gorj o delegaţie formată din 24 de persoane. Pe lista care liberalilor vor reprezenta Organizaţia Judeţeană se află: Dian Popescu, Mădălina Ciolocoi, Gheorghe Orzan, Virgil Drăguşin, Marcel Romanescu, Victor Banţa, Vasile Creţan, Ion Cojocaru, Cosmin Ceauşescu, Marius Badea, Rdu Angheloiu, Constantin Bobaru, Mihai Mazilu, Ştefan Lupu, Ştefan Făsuescu, Mihai Paraschiv, Dumitru Leuştean, Dumitru Vulpe, Dumitru Tăloi, Aurelian Cotârlău, Vasile Moşoiu, Gheorghe Păsărin, Călin Simionescu şi Leonard Radu. Reprezentanţii PNL spun că toate persoanele nominalizate au confirmat venirea la congres. „Am luat legătura cu persoanele desemnate în cadrul Delegaţiei Permanente Judeţene şi toate mi-au confirmat prezenţa. Joi se va întruni Delegaţia Permanentă Centrală pentru a analiza propunerile de modificare a statutului. Vom vedea dacă propunerea noastră de constituire a unei organizaţii regionale va fi inclusă în Congres”, a declarat Virgil Drăguşin, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj.

A primit invitaţie de la PNL, dar tinde spre PSD

În afară de liberali, la Congresul Extraordinar al PNL a fost invitat şi un uneperist. Este vorba despre Ovidiu Pungan, primarul comunei Bălăneşti, care a participat şi la Delegaţia Permanentă a PNL Gorj care a avut loc săptămâna trecută la Rovinari. Pungan spune că nu va onora invitaţia PNL pe motivul că are multă treabă la primărie. „Într-adevăr am fost invitat la Congresul Extraordinar al PNL, dar nu cred că voi merge din cauză că am multă treabă la primărie. La Delegaţia Permanentă a PNL Gorj am participat pentru că am avut drum prin Rovinari şi sunt prieten cu foarte mulţi primari liberali. În plus, consider că trebuie să păstrăm relaţii bune cu toate formaţiunile politice”, a declarat Ovidiu Pungan. Deşi este aproape de PNL, primarul de la Bălăneşti pare să aspire la o eventuală înscriere în PSD. „Deocamdată sunt un soldat responsabil al UNPR-ului. Nu sunt un traseist politic, dar pe viitor cred că voi trece la PSD pentru că se pune problema ca UNPR-ul să fuzioneze cu PSD-ul. Nu pot trece la PSD până ce nu voi primi Ok-ul de la UNPR. Probabil voi face această trecere, dar nu în perioada imediat următoare”, a mai precizat Pungan.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: