Primarul din Bolboşi trece în barca PDL

Viorel Croitoru, primarul din Bolboşi, va candida la viitoarele alegeri pe lista Partidului Democrat Liberal, dacă va primi sprijin financiar pentru a finaliza investiţiile începute în comună. Mai mult decât atât edilul din Bolboşi se laudă că a făcut campanie mascată PDL la alegerile europarlamentare, iar la prezidenţiale a votat pentru Traian Băsescu.

Edilul şi-ar părăsi în orice moment partidul din care face parte pentru a trece la PDL, dacă primeşte fonduri pentru comună. Primarul îşi face planuri ca înainte cu şase luni de alegeri să-şi depună candidatura ca şi independent, iar apoi să treacă în tabăra PDL. „Mă bate gândul să trec la PDL, dacă îmi promit că imi vor aloca fonduri pentru comună ca să pot termina lucrările pe care le-am început. Oricum partidul din care fac parte nu m-a ajutat în nici un fel şi mă gândesc că dacă este PDL-ul la putere o să mă sprijine şi pe mine. Eu mă înţeleg foarte bine cu cei din acest partid, cu domnul Ionel Manţog, cu domnul Militaru şi dacă stau să mă gândesc o să fac un drum pe la Bucureşti să vorbesc cu parlamentarii PDL-ului să văd dacă ajută şi comuna Bolboşi într-un fel, că mă am pe bune cu ei. Eu acum aş trece la PDL, dar nu pot. Cred că înainte de alegeri, cam cu şase luni, mă voi retrage din PSD şi voi candida ca independent, iar apoi o să trec la PDL”, îşi face primarul planul.

 Nu se teme de Călinoiu

Viorel Croitoru le-a povestit jurnaliştilor de la Gorj Tv cum a ajutat PDL în campania electorală. „Nu am putut să le fac singur campanie, pentru că oamenii din sat ştiu că eu sunt la PSD, dar când au venit staff-ul de campanie în Bolboşi m-am alăturat lor şi am fost cu ei prin sat să vorbească cu oamenii şi eu cred că a contat destul de mult pentru că din ce îmi amintesc eu în comuna pe care o conduc scorurile au fost apropiate. Eu şi la prezidenţiale am votat pentru Traian Băsescu pentru că mi s-a părut mai bun decât Geoană, mai ager, mai îndrăzneţ. Am spus la toată lumea că votez cu el”, spune primarul.

Primarul Comunei Bolboşi nu se teme nici de Ion Călinoiu, care-l suna frecvent de când a aflat că vrea să treacă în tabăra portocalie. Mai mult decât atât, la şedinţele de partid le atrage mereu atenţia şi le face observaţii edililor care vor să părăsească PSD-ul. „Când a aflat că vreau să plec din partid mă suna Călinoiu în continuu să mă întrebe ce fac, îmi zicea că nu sunt normal. Şi pe la şedinţe ne atrage atenţia nouă care am vrea să plecăm din partid, mie lui Ciocea de la Bustuchin şi la alţii. Nici el şi nici partidul nu m-a ajutat deloc pe mine aici în localitatea, pot să zic că eu l-am ajutat să iasă preşedintele Consiliului Judeţean, eu şi cu ceilaţi primari ai PSD-ului”. Viorel Croitoru susţine că mai mulţi primari vor să plece din PSD înaintea viitoarelor alegeri.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: