Cooperativa primarilor face jocurile în PSD

Primarii social-democraţi vor să îşi impună punctul de vedere la viitoarea şedinţă a alegerilor judeţene! Primarii vor să se alieze, iar voturile să şi le acorde între ei pentru a avea vicepreşedinţi şi membri în Biroul executiv al organizaţiei PSD Gorj. Primarii care au pus la cale „coaliţia“ sunt supăraţi că unii au intrat pe uşa din dos a partidului, dar au primit funcţii imediat. Cei care nu au plecat la UNPR au rămas în PSD, dar să aibă funcţii de conducere.

Primarii vor funcţii in cadrul partidului deoarece spun că ei sunt cei care aduc cele mai multe voturi. Pentru a fi siguri că acest lucru se va întâmpla, săptămâna viitoare primarii se vor întâlni pentru a discuta pe această temă.  „Ne vom întâlni cei 35-36 de primari la una din primării şi vom vedea ce e de făcut pentru a fi bine pentru cetăţeni. Trebuie să facem ceva pentru oameni pentru că ei sunt cei care ne dau voturile şi nu trebuie să uităm asta“, a declarat primarul din Bustuchin, Ion Ciocea.

15- 20 de primari în Biroul Executiv

Ion Ciocea spune că în Biroul Executiv trebuie să fie oameni care se gândesc la cei de care au fost aleşi. Spune că este important ca primarii să fie în Biroul Executiv pentru că ei sunt cei care cunosc cel mai bine problemele oamenilor. „Primarul este cel care convinge cetăţenii să voteze şi noi punem parlamentarii. Ăsta este motivul pentru care ne vom strânge să vedem cine trebuie să candideze pentru funcţii de vicepreşedinte, dar ne interesează să avem şi membrii, pentru că este important. Eu cred că 15-20 de primari ar trebui să fie în Biroul Executiv şi ne vom lupta pentru asta“, a mai spus Ion Ciocea. Şi ceilalţi primari ai PSD sunt de acord cu această întâlnire în care se va stabili cine pe cine va vota în aşa fel încât primarii să aibă reprezentanţi. “Eu sunt de accord cu ideea domnului Ciocea, nu ştiam de această inţiativă pentru că sunt în concediu, dar îl voi suna pentru că vreau să particip. Eu îi voi susţine pentru funcţia de vicepreşedinte pe primarul Ciocea şi pe Hanu de la Motru, pentru că au făcut ceva pentru localităţile lor“, a declarat primarul de la Bengeşti Ciocadia, Victor Geogia. Întâlnirea primarilor va avea loc cu o săptămână înaintea alegerilor judeţene.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: