Demisie în „direct“ din PSD Gorj

Vicepreşedintele organizaţiei PSD din comuna Bengeşti-Ciocadia a părăsit ieri partidul pentru a se înscrie în Uniunea Naţională pentru Progresul României. Ion Voicu a făcut anunţul respectiv  în plină conferinţă de presă a PSD Gorj. Voicu a mai spus că nu a ştiut că este conferinţă, lucru greu de crezut, şi că a decis să spună de ce a venit după ce vorbăria celor prezenţi l-au făcut să întârzie la serviciu. 

Conferinţa a fost susţinută de consilierul judeţean Ciprian Florescu, alături de acesta fiind prezent şi şeful organizaţiei de tineret, consilierul judeţean Radu Teodorescu. Voicu a profitat de prezenţa jurnaliştilor pentru a menţiona că doreşte să facă politică de acum încolo alături de Marius Vlaicu, fost vicepreşedinte al PSD Gorj şi lider interimar al filialei noului partid. Ion Voicu i-a lăsat cu gura căscată pe cei prezenţi la conferinţă pentru că a aşteptat răbdător până la final, după care s-a ridicat şi a spus că a venit să îşi dea demisia din partid. „Voi pleca alături de prietenul meu, Marius Vlaicu, cel cu care am muncit cot la cot în campaniile electorale“, a spus acesta. „Nu am ştiut că este conferinţă de presă, am venit pentru că mă grăbesc să ajung la serviciu şi nu mai puteam aştepta“, a adăugat acesta. Acesta va fi preşedintele organizaţiei UNPR din Bengeşti Ciocadia şi spune că deja are aproximativ 30 de membri. “Nu am plecat singur din PSD, am luat cu mine aproape 30 de oameni din PSD de la Bengeşti Ciocadia“, a mai spus Voicu.

A plecat din cauza lui Surupăceanu

Fostul preşedinte al organizaţiei PSD de la Bengeşti Ciocadia a plecat din acelaşi motiv ca şi ceilalţi social democraţi şi anume pentru faptul că munca nu le este apreciată. „Am muncit în campaniile electorale foarte mult, dar am fost dezamăgit. Pentru nimeni nu contează ce eforturi faci. Am fost dezamăgit de domnul Mugurel Surupăceanu pentru care am muncit cel mai mult şi nu a avut bunăvoinţa să treacă măcar o dată prin localitate să vadă care mai este situaţia. De acest om am fost dezamăgit şi am hotărât să demisionez“, a spus Ion Voicu. Purtătorul de cuvânt al PSD, Ciprian Florescu, a spus că nu poate decât să îi mulţumească pentru tot ce a făcut pentru partid şi că într-adevăr a fost o demisie surpriză.

UNPR aduce multe surprize

Preşedintele interimar al UNPR Gorj, Marius Vlaicu, a declarat că se bucură că şi alţi social democraţi i se alătură şi că porţile sunt deschise pentru oricine. “Eu nu pot decât să mă bucur pentru faptul că sunt urmat şi de alţi colegi. Aşteptăm şi alte persoane de la alte formaţiuni politice, sau care nu au făcut neapărat politică. Porţile sunt deschise pentru oricine vrea să facă o politică de stânga bazată pe dialog“, a declarat Marius Vlaicu. “Săptămâna viitoare vă vom prezenta şi alţi membri ai UNPR, care ni s-au alăturat. Sunt nume care vor crea adevărate surprize“, a mai spus Vlaicu.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: