Primarul din Cruşeţ, dat în judecată

Primarul comunei Cruşeţ, Viorel Drăguşin, a fost dat în judecată de firma de consultanţă GPS Construct, din Târgu Jiu, pentru o datorie de 400 de milioane de lei. Primarul a apelat la serviciile firmei pentru un proiect pe măsura 322 aproape finalizat. Drăguşin recunoaşte că nu a achitat datoria pentru că nu a primit nici un ban pentru proiect. (C.S)

Alte ştiri pe scurt:

Cârciumaru află problemele asociaţiilor de proprietari

Reprezentanţii a peste treizeci de asociaţii de proprietari din Târgu Jiu s-au întâlnit zilele trecute cu primarul Florin Cârciumaru şi cu directorii din cadrul municipalităţi pentru a prezenta problemele cu care se confruntă cetăţenii. Un accent deosebit s-a pus pe contorizările individuale, pe parcări şi pe pregătirea pentru iarnă.

Palatul Copiilor îşi deschide porţile

Palatul Copiilor din Târgu Jiu deschide astăzi printr-un spectacol artistic susţinut de elevii de la cluburile de muzică uşoară, gimnastică aerobică şi dansuri moderne. Spectacolul va avea loc la orele 17.00 pe scena amfiteatrului din centrul municipiului. În cazul în care vremea nu va permite desfăşurarea în aer liber, organizatorii au stabilit ca locaţie Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu”. Spectacolul se va încheia la un recital de muzică uşoară susţinut de prof. Cristina Olteanu.

Punguţa cu doi bani

Elevii de la Colegiul Naţional Tudor Vladimirescu au participat astăzi la prima piesă din noua stagiune a păpuşarilor de la Pinocchio. „Punguţa cu doi bani” a fost piesa interpretată de membrii trupei de păpuşi Pinocchio, printre care se numără şi interpreta de muzică populară Olguţa Berbec. (M.N.)

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: