Primarul din Gorj cu 27 de dosare penale

Situație incredibilă în Gorj. Primarul unui oraș a fost reclamat de zeci de ori la poliție ori parchet. Edilul din Rovinari, căci despre el este vorba, s-a ales în cei trei ani de mandat cu 27 de dosare penale. Din fericire pentru primar, toate au fost clasate, așa că edilul nu a fost tras la răspundere pentru nicio faptă pentru care era reclamat.

Primarul Robert Filip a explicat că toate cele 27 de dosare penale i-au fost deschise de când a fost ales edil. Spre finalul primului mandat, Filip a început bilanțul cu dosarele penale pentru care a fost nevoit să facă drumuri la procuratură ori poliție în ultimii ani.

Filip a mai spus, la Radio Infinit, că multe sesizări a avut și către Curtea de Conturi, dar nici inspectorii de aici nu au găsit nereguli la primăria pe care o conduce: “Mie mi se încheie acest mandat cu 27 de dosare penale făcute de acești escroci, toate clasate. M-am luptat și cu treaba asta. 27 de dosare penale în trei ani. Curtea de Conturi a fost în control la Primăria Rovinari. În loc să stea o lună, a stat două luni. Am avut vreo 37-38 de puncte de reclamații, cu 98 de subpuncte și nu a imputat niciun ban”. (M.M.)

Vizualizări: 4,603

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: