Primarul din Turburea anulează titlurile de proprietate date de Iloiu

Primarul din Tuburea, Ion Bârcă, a anulat prin instanţă titlurile de proprietate a peste o sută de săteni, după ce a găsit nereguli în modul de punere în posesie de către Ion Iloiu. Ion Bârcă vrea să dea oamenilor terenurile şi pădurile pe vechile amplasamente.

De aproximativ un an, de când este primar al comunei Turburea, Ion Bârcă nu a emis nici măcar un titlu de proprietate. Mai mult decât atât, edilul a apelat la instanţă pentru a anula aproximativ 100 de titluri de proprietate date de predecesorii săi.  Edilul din Turburea susţine că acum în loc să dea titluri de proprietare stă să repare greşelile făcute de primarii din trecut. „Mi-aş fi dorit să dau şi eu măcar un titlu de proprietate, dar nu am putut din cauza greşelilor şi neregulilor din registrele agricole. M-am apucat să refac registrele agricole. Eu repar greşelile lui Iloiu acum în loc să dau înainte, pentru că a lăsat haos în comuna asta“.

 „Eu vreau să anulez toate titlurile de proprietate date de Iloiu şi vreau sa le dau pe vechiul amplasament. Am câştigat până acum vreo 20 de procese şi sper ca din august să încep să dau titlurile de proprietate”, a adăugat Bârcă.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: