Primarul Filip anunţă noi investiţii la Rovinari

Şantier în oraşul Rovinari. Primarul Robert Filip anunţă o nouă serie de investiţii atât cu bani de la bugetul local, cât şi pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Oraşul Rovinari a primit prin PNDL suma de 8,3 milioane lei, bani cu care primarul are de gând să reabiliteze toate drumurile din oraş.

Săli de sport, parcări, piaţa agro-alimentară, bazar, piste de alergat, toate se află pe lista de priorităţi a primarului Robert Filip de la Rovinari Lucrările au început la mare parte dintre obiective, primarul anunţând cetăţenii că oraşul devine pentru scurtă vreme şantier în bună regulă. „În următoarele două săptămâni vor fi introduse în pământ și modernizate toate ghenele de gunoi, va începe curățarea subsolurilor la 10 blocuri, vor începe lucrările la parcarea acoperită R4, extinderea zonei picnic de pe centura orașului, pista de tartan în incinta liceului Gheorghe Tătărăscu, parcarea din zona M1, M2 din spatele bulevardului”, anunţă primarul Robert Filip. Tinerii au şi ei motive de bucurie. Oraşul va beneficia de Internet gratis în mai multe zone prin extinderea reţelelor Wi-Fi hotspot, iar mai multe staţii de călători vor fi amenajate. Din toamnă încep lucrările la blocuri şi parcări, mai spune primarul. „În toamna acestui an vom reabilita blocul P14 în regim ANL, fostul punct termic din parcul central va fi transformat în toalete publice și o zonă de agrement, parcarea din zona G5-C2 va fi reabilitată, vor începe lucrările la canalul Prundurel pentru extindere parc central și vor începe lucrările la terenul sintetic de fotbal din cartierul Vârț”, a mai spus primarul Robert Filip.

Totodată, cu cele 8,3 milioane lei primite de la guvern prin PNDL, primarul Filip doreşte modernizarea tuturor străzilor din oraş.

Galerie foto


Vizualizări: 1,699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: