Primarul Filip, propus pentru funcţia de vicepreşedinte PNL

Primarul Dorin Filip a fost nominalizat pentru funcţia de vicepreşedinte PNL. Propunerea va fi analizată în cadrul Delegaţiei Permanente Teritorială care va avea loc sâmbătă, la Rovinari. Tot atunci se vor desemna şi cele 22 de persoane care vor merge la congresul extraordinar al PNL, alături de Dian Popescu şi Mădălina Ciolocoi. Senatorul Dian Popescu spune că, în cadrul congresului, va susţine înfiinţarea unei structuri politice a PNL, la nivelul Olteniei, odată cu regionalizarea.

Rep.: Se apropie congresul extraordinar al PNL. Care sunt modificările pe care le veţi propune?

Dian Popescu: Nu este vorba despre modificări efective, ci mai degrabă despre o adăugire. Vrem să venim în avangarda viitoarei regionalizări cu o structură politică PNL, la nivelul regiunii Oltenia. Va fi o propunere în acest sens pentru a îmbunătăţi statutul partidului. Mi se pare normal că în condiţiile în care copiem noua formă de organizare economică să avem şi o structură politică organizatorică la nivelul regiunii. Propunerea va fi însă analizată şi din punct de vedere juridic.

Rep.: V-aţi gândit şi unde poate avea sediul structura politică regională a PNL sau cine o poate conduce?

D.P.: Sediul poate fi la Târgu Jiu sau la Craiova, însă este prematur să discutăm despre acest lucru. Referitor la conducerea viitoarei structurii regionale a PNL, aceasta poate fi exercitată prin rotaţie atât de persoane din Gorj cât şi din Dolj.

Rep.: Au fost desemnate persoanele care vor reprezenta PNL Gorj la congresul ce va avea loc în zilele de 22 şi 23 februarie?

D.P.: La congresul extraordinar al PNL, din Gorj, voi merge eu cu doamna Mădălina Ciolocoi şi cu încă 22 de persoane care urmează să fie desemnate în cadrul Delegaţiei Permanente Teritoriale care va avea loc sâmbătă, la Rovinari?

Rep.: De ce se va întruni Delegaţia Permanentă la Rovinari?

D.P.: Delegaţia Permanentă Teritorială va avea loc la Rovinari pentru că pe ordinea de zi este trecută o propunere a Biroului Permanent care îl vizează pe domnul Filip şi anume numirea sa în funcţia de vicepreşedinte al PNL Gorj. Delegaţia Permanentă va vota cooptarea sau nu a domnului Filip.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: