Primarul Mazilu a dat Curtea de Conturi în judecată pentru 13 lei

Primarul din Târgu Cărbuneşti, Mihai Mazilu, are la ora actuală un proces intentat împotriva Curţii de Conturi pentru un control efectuat în primăvara acestui an. Mihai Mazilu s-a revoltat când a văzut raportul de control al Curţii aşa că nu a stat pe gânduri şi a mers direct la Tribunal. Despre neregulile depistate, Mazilu spune că sunt nişte „nimicuri”.

Inspectorii Curţii de Conturi Gorj au depistat la Cărbuneşti 12 nereguli, nereguli care primarului Mihai Mazilu i se pare nişte aberaţii. Mai exact, primarul spune că două dintre ele sunt de râsul lumii. „Când am fost o dată la Bucureşti am luat două milioane lei vechi din casieria primăriei pentru motorină, eram în interes de serviciu. Au calculat ei că trebuia să mai aduc rest la casierie 13 lei. Vă daţi seama ce neregulă gravă au găsit ei”, a declarat Mihai Mazilu. Cert este că în raport, Curtea de Conturi îl obliga pe primar la plata celor 13 lei.

Femeile din primărie, obligate să restituie cadoul de 8 Martie

Şi asta nu e singura neregulă depistată de Curtea de Conturi Gorj. Tot în primăvară, primarul a decis să le facă o surpriză doamnelor din primărie ci ocazia zilei de 8 Martie şi le-a dat drept cadou câte 50 de lei de fiecare, adică echivalentul a 50 de milioane lei vechi. „Am dat aceşti bani conform contractului colectiv de muncă, numai că după aia a venit reglementarea aceea cum că nu mai avem voie să dăm nicio primă. Practic le obligă pe femei să dea banii înapoi”, a declarat primarul Mazilu.

TERMENE

Primarul Mihai Mazilu a acţionat în judecată Curtea de Conturi a României în luna august urmând ca primul termen să aibă loc pe 19 octombrie 2011.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: