Primarul Mazilu: Presa mi-a făcut rating cu nunta fiicei mele

Mihai Mazilu, primarul de la Târgu Cărbuneşti, consideră că are şi mai multă notorietate după ce presa a scris că nunta fiicei sale a avut loc pe stadionul oraşului. Acesta spune că a obţinut toate avizele necesare, ba chiar a adus doi piloţi de elicopter SMURD de la Craiova şi Bucureşti pentru a măsura distanţa dintre cort şi eventualul punct de aterizare. În plus, Mihai Mazilu a precizat că înainte de nunta fiicei sale a sponsorizat echipa de fotbal „Gilortul Târgu Cărbuneşti” cu o sumă frumuşică de bani.

Primarul Mihai Mazilu spune că nu a lăsat stadionul cu datorii, după nunta fiicei sale. „Toate utilităţile, apă, curent electric, au fost contorizate şi plătite. Nu am lăsat nici o datorie după nunta fiicei mele. În plus, vă spun că, înainte de nuntă,  am sponsorizat echipa de fotbal „Gilortul Târgu Cărbuneşti” cu o sumă de bani care acoperă salariul pe patru luni al contabilului, angajat cu o jumătate de normă la Clubul Sportiv”, a declarat Mazilu. Acesta spune că totul s-a făcut legal, în baza avizelor obţinute de la instituţiile abilitate. „Am luat toate aprobările pentru că ştiam că nunta fiicei mele o fie punctul de atracţiei al mass-media. Am consultat inclusiv doi piloţi de elicopter SMURD, de la Craiova şi Bucureşti, care au venit la Târgu Cărbuneşti şi au măsurat distanţa de eventualul punct de aterizare la cort. Nu a fost nici o problemă pentru că elicopterul SMURD este foarte mic, iar curentul generat de palelele elicopterului nu perturba cortul şi nici cortul aterizarea lui. De asemenea, s-a lăsat un culoar de intrare în zona nouă, nu s-a dat cu artificii, nu s-a claxonat, am luat toate măsurile de precauţie pentru a nu perturba liniştea oraşului. Nu am permis accesul presei pentru că nu am dorit să se filmeze o petrecere privată. În orice caz, presa mi-a făcut rating cu această megalomanie”, a precizat Mihai Mazilu. Edilul local spune că în Târgu Cărbuneşti nu există nici un restaurant, unde să poată fi organizată o nunta mare. „În Târgu Cărbuneşti nu există spaţiu pentru o nunta mai mare de 250 de persoane. Puteam face nunta fiicei mele la Târgu Jiu şi nu mai erau discuţii, dar nu mi s-a părut normal ca primarul de la Târgu Cărbuneşti să facă nunta fiicei la Târgu Jiu. În plus, mirii nu au venit să se fotografieze la Poarta Sărutului, ca alte cupluri, ci au organizat şedinţa foto pe malul Gilortului, iar acest lucru m-a surprins plăcut”, a declarat primarul Mazilu.

SPORT

Din cauza nunţii fiicei primarului meciul de fotbal al echipei „Gilortul Târgu Cărbuneşti” s-a jucat la Stoina. Gilortul a bătut cu 7 la 1.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: