Primarul şi funcţionarii au fugit, mămăliga a rămas

Face Belgher ce face şi îi pune pe fugă pe salariaţii Primăriei Alimpeşti din judeţul Gorj. Este vorba de Leonida Belgher, consilier local din partea PMP, care îi „terorizează” pe funcţionarii primăriei. Nu în sensul rău, ci verificând dacă aceştia vin la serviciu, dacă îşi fac treaba şi dacă respectă legea. Ceea ce s-a întâmplat marţi, 9 octombrie, este în parte de râs, în parte de plâns.

Belgher a fost marţi, în jur de ora 11.30, la primărie. Nu mică i-a fost surpriza să găsească masa pusă în sala de consiliu. Un platou cu pulpe de pui, altul cu felii de brânză, iar într-o plasă de hârtie era un tuci cu mămăligă aburindă. Farfuriile şi tacâmurile erau frumos aşezate, la fel câteva sticle cu băuturi răcoritoare.

Masa era pusă, potrivit lui Belgher, pentru doi funcţionari veniţi în control la primărie. Când l-au văzut pe Belgher, ştiindu-l mereu pus pe harţă, au luat-o cu toţii la fugă, lăsând masa la dispoziţia consilierului local. Acesta a povestit întâmplarea pe pagina de socializare. „Dragii mei! Azi 09-09-2018, orele 11.30, am fost în vizită de lucru în comuna Alimpeşti. În prima fază am verificat Staţia de Epurare a comunei, după care am mers la Primărie şi am găsit unii din angajaţi care mergeau la masă, încă nu veniseră toţi. Primarul a pus mămăliga pe masă şi a fugit. Doi funcţionari de la Apele Vâlcea au luat maşina şi au fugit, iar angajaţii Primăriei au lăsat masa liberă şi pe mine singur. Ruşine, bă!”, a scris consilierul pe pagina lui de Facebook. „Unde-s lăutarii?”, a comentat cineva, amuzant, dacă ne gândim la faptul că Belgher este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de muzică populară din Gorj.

Vizualizări: 7,252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: