Primarul şi secretarul din Fărcăşeşti şterg cu guma ce nu le convine

Primarul din Fărcăşeşti, Constantin Pârvulescu, dar şi secretarul primăriei, Adrian Bunescu, sunt cercetaţi penal într-un dosar intentat de un localnic din Fărcăşeşti. Cel din urmă i-a acuzat pe aceştia de abuz în serviciu şi fals, după ce au modificat o hartă cadastrală... cu guma de şters. Mai mult, primarul a dat act de proprietate pe aceeaşi suprafaţă mai multor persoane. Terenul cu pricina poate aduce milioane de lei de la SNLO pentru că este în statul Timişeni.

Interesante au fost răspunsurile venite din partea Poliţiei Rovinari, unde a ajuns dosarul după ce a fost făcută plângerea, şi Parchetul Judeţean. Poliţia Rovinari spune că dosarul a ajuns la Parchetul Judeţean în timp ce Parchetul spune că este la Rovinari... 

Sunt în joc sute de milioane de la SNLO

Gheorghe Pupăzan a acţionat în instanţă primarul şi secretarul din Fărcăşeşti după ce aceştia au şters cu guma numele lui de o hartă cadastrală, care arăta că este proprietarul a peste 5000 de mp în satul Timişeni. Bătaia nu ar fi atât de mare dacă nu ar fi zonă de unde se pot încasa miliarde de la SNLO.
Mai mult, Pupăzan spune că primarul a dat titlu de proprietate pe această suprafaţă verişorilor lui, care au mai încasat câteva milioane de la SNLO, după ce excavatoarele au trecut prin curtea acestora. Pupăzan a declarat că în 2003 a primit de la primăria Fărcăşeşti o adeverinţă care să ţină loc de titlu de proprietate urmând ca acesta să-i fie eliberat mai târziu. În 2009 stupoare, titlul a ajuns la verişorii lui Pupăzan, Ion şi Vasile Cilibiu, prin schimbarea numelor pe harta cadastrală. Omul a dat în judecată atât primarul cât şi secretarul. Pupăzan a fost înştiinţat că primarul şi secretarul sunt urmăriţi  penal, cercetările fiind finalizate pe 20 martie, însă nicio mişcare până acum. „Mă plimbă de atâta timp cu acest dosar. Acest primar face foarte multe escrocherii. Eu l-am dat în judecată, pe el şi pe secretar pentru că au făcut un fals ştergând din harta cadastrală numele meu. Cu guma au şters, dar eu am adevărata hartă. Instanţa mi-a dat câştig de cauză în procesul redobândirii titlului de proprietate şi trebuie să mă pună în posesia lui în aceste zile. Să vedem ce se întâmplă“, a spus Pupăzan.

Poliţia Rovinari spune că dosarul a ajuns la Parchet. „Este adevărat, dosarul a fost finalizat şi a ajuns la Parchet, sub acuzaţia de abuz în serviciu şi fals. A început urmărirea penală“, a spus Daniel Tică, inspector principal în cadrul IPJ Gorj. Chiar şi aşa, Parchetul nu a putut da detalii pentru „dosarul este în proces de cercetare la Poliţia Rovinari“, potrivit purtătorului de cuvânt Micaela Teodorescu.

Nici de această dată primarul nu a răspuns la telefon pentru a se putea apăra.

Vizualizări: 232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: