Primarul din Schela: Cine nu vine la curăţenie, îl împuşc!

Zona lacurilor de la Sâmbotin s-a transformat într-un adevărat depozit de deşeuri menajere. Cei care aruncă gunoaiele aici sunt chiar cei care locuiesc în zonă. În urmă cu câteva zile, Garda de Mediu l-a amendat pe primarul din Schela cu 1.500 de lei vechi. Acesta are la dispoziţie două luni pentru a rezolva problema colectării deşeurilor. Primarul e supărat foc pe locuitori, pe care-i va lua la adunat de gunoi, iar dacă nu vin „îi împuşcă“.

Toate lucrurile nefolositoare din gospodării dar şi gunoiul menajer a fost adus aici de locuitorii din zona respectivă. În urmă cu câteva zile, primarul comunei Schela a contractat o firmă specializată în colectarea deşeurilor menajere iar după Sărbătorile Pascale edilul, împreună cu locuitorii din zona respectivă, vor strânge toate gunoaiele. „Le aduc aici cu căruţa, cu carul, cu saci şi cu cârca. Eu îi ştiu pe cei care aruncă gunoiul aici, sunt cei care stau în zona asta. Eu am contractat o firmă care să ridice gunoiul, am împărţit saci menajeri la toate gospodăriile care au încheiat contract cu primăria, iar după Paşte o să ies cu locuitorii să strângem toate gunoaiele iar apoi dacă mai văd deşeuri aruncate îi împuşc. Din cauza lor am luat şi amendă de la Garda de Mediu pentru salubritatea precară din comună. Am luat amendă în roni, adică vreo 15 milioane de lei vechi şi a trebuit să o plătesc în 48 de ore că altfel se făceau 150 de milioane şi de unde bani”, a declarat primarul Aristide Şerbănescu.

După ce va strânge gunoaiele din zona lacurilor de la Sâmbotin, Aristide Şerbănescu este hotărât să sancţioneze toţi cetăţenii care nu depozitează corespunzător deşeurile.

Vizualizări: 390

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: