Primarul şi vicele din Dăneşti nu s-au văzut în primărie

Noul viceprimar al comunei Dăneşti, liberalul Alexandru Lupulescu, susţine că îşi doreşte o bună colaborare cu primarul democrat-liberal Emilian Rusu. Lupulescu nu agreează cuvântul coabitare şi preferă să spună că va colabora cu şeful său. Cei doi încă nu s-au întâlnit încă la primărie, pentru că primarul a intrat în concediu, atunci când a fost ales un viceprimar care nu este pe placul lui.

Proaspăt ales ca viceprimar al comunei Dăneşti, Alexandru Lupulescu a şi fost lăsat la cârma primăriei, asta pentru că primarul Emilian Rusu şi-a luat concediu. Lupulescu a mai fost şi în trecut viceprimarul comunei. „Revenirea mea a surprins pe mulţi, prin faptul că eu iniţial am zis că nu o să mai revin şi că rămân consilier local. De un an nu s-a ajuns la nicio concluzie cu funcţia de viceprimar. La insistenţele colegilor de la USL, am candidat eu. A fost alt candidat propus de primar de la PRM. N-a fost să fie aşa şi revin după an şi ceva, am mai fost 8 ani. Îmi desfăşor activitatea pentru oamenii comunei, în activitate n-am culoare politică. Am venit pentru comună”, a  declarat Alexandru Lupulescu, viceprimarul comunei Dăneşti.

Lupulescu şi-a intrat în atribuţii şi speră ca în viitor să aibă o bună colaborare cu şeful său. „Eu cu primarul suntem în opoziţie politic. Momentan desfăşor activitatea pentru comuna Dăneşti. Cred că şi dânsul şi eu suntem conştienţi că e valabil că suntem pentru oameni şi nu trebuie să ne intereseze altceva. Se vede de la distanţă că sunt puncte de vedere diferite, dar din contradicţii se nasc lucrurile bune. Cuvântul coabitare mă cam deranjează, cred că reuşim să colaborăm. Eu când am început activitatea, pe 7 octombrie, dânsul era în concediu şi nu am apucat să vorbim deocamdată”, a mai spus viceprimarul.  

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: